maandag 1 februari 2010

Conincx netwerklocatie in de regio

Dit artikel is bedoeld om te brainstormen over onderwerpen die met netwerken en Conincx als locatie van doen hebben. Haak in, van harte welkom.

Wat is een ideale netwerkmeeting op een locatie in Limburg ?! 
Aan welke eisen moet de 'ideale netwerkborrel' voldoen? Ook ten aanzien van de locatie. Wat kun je dan zeggen van restaurant Conincx, Elsloo?



Privacy, vertrouwelijk of juist openbaar en 'en plein publique'?

Door de aanwezige subruimten in de Conincx is een ‘private dining’ of private borrel te arrangeren.  Ook voor 2 of 4 mensen. Je kunt dan zeggen 'wat je wilt' in een ruimte waar niemand anders aanwezig is.
Maar toch, in het algemeen gesproken: de Conincx als plek is beter geschikt als de stropdas los of af kan (voor mannen dan)

Open haard anno 1655 ; in de winter een belangrijke sfeerbepaler
Al jaren dient de barruimte voor de open haard ( soms met statafels in plaats van dinertafels) als informele en prettige ontmoetingsruimte. Telkens zeer geslaagde (en vaak smakelijke) borrels, ook afgemeten aan het terugkeergedrag van groepen. De sfeer: huiskamergezelligheid in een rijksmonument, gelegen langs de kinderkopjes van Elsloo. Dat is Ont-moeten…





Openingstijden
Met de algemene openingstijden (vanaf 17 uur) valt het prima te organiseren om de ruimte alleen voor een gezelschap te reserveren. Datzelfde zou in de zomer slaan op het boszichtterras aan de achterzijde. Ongestoord. Alleen met de eigen netwerkcontacten.


De ondersteunende culinaire formule
Een sterk punt van de Conincx is de smaak en de sfeer. Het borrelarrangement kan culinair naar ieders tevredenheid worden omkleed. Van aangeklede borrel tot netwerkdiner , high tea of buffet. Huisgemaakt, vers, ambachtelijk.

Parkeerbaar?
Wellicht een minder punt: direct voor de deur parkeren wil niet altijd lukken. Een tip vooraf is op z’n plaats: ga voor de Conincx direct links (om het kapelletje, Kaakstraat in) Altijd binnen 25-50 meter plek.

Faciliteiten
Wifi, laptop, beamer, projectiescherm etc is aanwezig, A2/A76 (Kerensheide, oprit/afslag 49 – Elsloo- op de A2) op 5 minuten, dus centraal in Limburg en tussen Belgie en Duitsland, Roermond, Sittard, Heerlen en Maastricht. Subruimten, terrassen, knusse bar.

Vindbaarheid locatie
Waar zullen de meeste mensen over het algemeen zoeken naar gewenste netwerkplekken en kan de Conincx dan gevonden worden? Of niet goed genoeg? Hoe te verbeteren.

Programmeren? / regelmaat netwerkmeetings
Werkt regelmaat bijv. elke 4de vrijdag- of donderdagmiddag ook culinair, bijv. walking & talking high tea ) stimulerend?


Los en informeel, met als breed doel: ontmoeting & uitwisseling. Of meer gericht op thema en wellicht met een spreker aangekondigd? Dat is de vraag, en dat blijft nog even de vraag op zoek naar antwoorden...

Reakties
Benieuwd naar je reactie!
Volg de groep op LinkedIn  : Groep Conincx op LinkedIn


Alvast bedankt voor de bijdrage en graag tot ziens. Vertel dit door:
Share

Geen opmerkingen: